Çka ju ofrojmë:

Web , Desktop dhe Mobile


Ne ju ofrojmë teknologji dhe platforme të shumta dhe të avancuar për shitje online të produkteve tuaj pa marrë parasysh sektorin e biznesit ose tiparet e produkteve.Po ashtu sipas kërkesave të klientit mund të zhvillohen aplikacione Desktop për sistemin operativ Windows dhe Mobil aplikacione të ndryshme në platformat Android dhe iOS.

Puna jonë:

Disa nga projektet e përfunduar.


Ekipa


B.Sc in Computer Engineering

enes@interstellarsoft.com

+383 (0) 44/707-254

Enes Haskuka

Enes HaskukaSoftware Engineer

M.Sc in Computer Engineering

sertac@interstellarsoft.com

+383 (0) 44/226-277

Sertaç Şalçini

Sertaç ŞalçiniSoftware Engineer

0
+
Klient të lumtur

Nuk mund të jenë gabim

0
Projekte të përfunduar

Dhe shumë të tjerë në zhvillim

0
+
Orë për kodim

Me entuziazëm për prdoukte të avancuar

0
+
Kafe

Pija e preferuar e programerëve