ParkS POS

ParkS POS – Sistemi i menaxhimit të Parkingut

Tani ju mund të kontrolloni të gjitha hyrje-daljet e automjeteve të Parkingut tuaj.
Me pajisjen dhe aplikacionin ParkS POS keni mundësin të raportoni shumë detaje dhe të menaxhoni biznesin tuaj.
Disa nga modulet e aplikacionit janë si në vijim :

 • Regjistroni hyrjen duke shënuar targën e automjetit.
 • Printo faturën me QR Kod.
 • Konfirmo daljen duke lexuar lehtë me anë të QR’it ose duke shënuar targën.
 • Shiko automjetet që gjenden ende në parking.
 • Shiko automjetet që kanë bërë daljen.
 • Printo vlerën totale në fund të ditës.
 • Dërgo mail te mbikqyrësi detajet e qarkullimit.
 • Mundësi të caktimit minutave falas.
 • Mundësi caktimi të tarifave për vetura poashtu edhe për automjete tjera.
 • Mundësi të caktimit për hyrje ditore.
 • Cakto numrin e operatorëve që mund të përdorin aplikacionin.
 • Dhe shumë opcione tjera efikase për menaxhimin e sistemit.

1

ParkS POS – Sistemi i menaxhimit të Parkingut*Regjistro hyrjen duke shënuar targën*Printo faturën me QR Kod*Konfirmo daljen duke lexuar lehtë me anë të QR'it*Raporto të gjitha detajetPër më shumë detaje vizitoni linkun : http://interstellarsoft.com/parks-pos/ose na kontaktoni përmes mesazhit.

Geplaatst door InterstellarSoft op Vrijdag 24 augustus 2018