Për Ne

Kompania softverike Interstellarsoft themeluar në vitin 2017 në Prizren,ka zhvilluar projekte të shumta në Kosovë dhe jashtë vendit.

Ne zhvillojmë platforme të avancuar në e-commerce ku shërbejmë klientët me servise të shumta që janë të përdorueshëm dhe efikas për shitësin dhe njëkohësisht për blerësin.

Poashtu ndërtojmë edhe webfaqe profesionale për biznese,portfolio faqe personale,mobil aplikacione të ndryshme dhe desktop aplikacione sipas dëshirës së klientit.

0
+
Klient të lumtur

Nuk mund të jenë gabim

0
Projekte të përfunduar

Dhe shumë të tjerë në zhvillim

0
+
Orë për kodim

Me entuziazëm për prdoukte të avancuar

0
+
Kafe

Pija e preferuar e programerëve