EMO

Watches & Sunglasses & Jewelry

Project Description

Nje nder kompanite kryesore ne sektorin e ores dhe bizhuterise ne rajon.

Themeluar ne vitin 1875 EMO tash i numeron 4 lokalet e saj ne pikat kyqe te Kosoves.

EMO SHPK eshte distributor i brendeve me renome boterore.

Live Preview