Shërbimet

  • E-commerce

  Zgjeroni biznesin tuaj duke krijuar një platform online dhe shumë të avancuar për të shitur produktet e juaj.

  Disa nga përfitimet e platformit tone janë si në vijim:

  • Kategorizimi dhe filtrimi i detajizuar I produkteve
  • Insertimi i produkteve bëhet shumë lehtë dhe poashtu mund të bëhet lidhje direkte me databazën e juaj egzistuese.
  • Kërko produktin,komento,pëlqe,shpërndaje etj.
  • Dërgoni mail të përbashkët vetëm me një klik klientëve tuaj dhe njoftoni ata me lajmet,zbritjet,akcionet e juaj.
  • Përdorni kuponat e zbritjes gjatë akcioneve të krijuar nga ju.
  • Monitoroni të gjitha porositë,stokun,klientët e regjistruar,klientët online,produktet më të kërkuar dhe shumë raporte tjera.
  • Bisedoni drejtpërdrejt me klientët e juaj duke bërë chat në webfaqen tuaj.
  • Dhe shumë opcione dhe shërbime tjera përkatëse për porosi online.

   

  • Website profesional ose Portfolio

   

  Krijoni website profesional dhe promovoni biznesin tuaj në internet që të arrini më shumë njerëz.Duke bërë prezantimin e punës që e bëni, ju do të rritni efikasitetin dhe popularitetin e biznesit tuaj.

   

  • Mobile

  Nëse keni nevoj të zhvilloni aplikacione mobile për nevoja të ndryshme ju lutem na kontaktoni për të biseduar për detajet e projektit.