#

Lehtë për përdorim

Shijo kënaqësinë e thjeshtësisë për të kryer punët e juaj.

#

Printim i detajizuar

Stop përdorimit të letrave/blloqeve ku humbni kohë dhe shpenzoni shumë,kurse kohë/të holla me ParkS POS.

#

Raportim i gjerë

Prano mail duke shijuar kafen dhe informohu me detajet e qarkullimit/gjiros ditore.

Rreth ParkS POS

Disa nga modulet e aplikacionit janë si në vijim :
* Regjistroni hyrjen duke shënuar targën e automjetit.
* Printo faturën me QR Kod.
* Konfirmo daljen duke lexuar lehtë me anë të QR’it ose duke shënuar targën.
* Printo vlerën totale në fund të ditës.
* Dërgo mail te mbikqyrësi detajet e qarkullimit.
* Mundësi të caktimit minutave falas.
* Mundësi caktimi të tarifave për vetura poashtu edhe për automjete tjera.
* Mundësi të caktimit për hyrje ditore.
* Cakto numrin e operatorëve që mund të përdorin aplikacionin.
* Dhe shumë opcione tjera efikase për menaxhimin e sistemit.

Përmbajtja e sistemit

Appino is here with its best screenshot, from this photo gallery you can get idea about this application.

Lehte per te perdorur

Simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting indus

-->

FAQ

Disa nga pyetjet e shpeshta rreth sistemit dhe pajisjes.

Sa është gjerësia e letrës së printerit?
Gjerësia e letrës së printerit është 58mm ,standarti i letrave të kuponit fiskal.
Sa orë zgjatë bateria e pajisjes?
Pajisja hyn në kategorinë e tabletit dhe e ka kohëzgjatjen e baterisë të njejtë me tabletet e tjerë të cilët posedojnë kapacitet të baterisë 7.4V/5200 mAh.
Cili është sistemi operativ i pajisjes?
Sistemi ParkS POS është zhvilluar për sistemin operativ Android dhe pajisja posedon sistemin Android.
A ka nevojë të përdoret ndonjë printer tjetër?
Pajisja posedon printer të integruar me shpejtësi të lartë dhe nuk keni nevojë të lidhni me ndonjë printer tjetër.
Cilat janë specifikacionet e pajisjes?
Sistemi : Android , Ekrani : 5.5"IPS qHD , Proc : CPU: MTK 6580 Series , 3G , Bluetooth,4GB Flash drive,MicroSD SLOT,SIM Slot, Multi Touch Screen
-->